Villkor vid anmälan

Anmälan

Anmälan är bindande. Detta innebär att du är anmäld och är skyldig att betala även om du inte deltar i den aktivitet som du har anmält dig till.

Ångerrätt

Ångerrätt gäller i 14 dagar från det att du gjort din anmälan.

Betalning

I din anmälan anger du själv hur du vill betala. Du kan välja att betala med swish eller mot faktura

Fakturan skickas till den e-postadress som du angivit. Du ansvarar själv för att läsa dina mail och hålla koll på om fakturan hamnar i mappen Skräppost. 30 dagar efter fakturan kommit dig tillhanda ska den vara betald, annars skickas en påminnelse per post till en kostnad av 50 kr. För varje påminnelse vi skickar ut tillkommer en kostnad på 50 kr. Om fakturan inte betalas trots två påminnelser går den till inkasso. Om anmälan gäller ett lag kommer laget tas bort från fortsatt spel.

Information

Du förbinder dig att läsa och ta del utav den information som Nya Korpen Örebro skickar ut till dig gällande den verksamhet som anmälan gäller. Du är också skyldig att se till att dina kontaktuppgifter är korrekta.

Nyhetsbrev och inbjudningar

När du anmäler dig till Nya Korpen Örebro verksamhet accepterar du även att du får nyhetsbrev och inbjudningar via epost.

Medlemsförsäkring

Via anmälan blir du medlem i Korpens Motionsidrottsförening. Därmed är du också försäkrad till på och från aktiviteten du är anmäld till.

Uppdaterad: 19 FEB 2019 13:12 Skribent: David Akl

Postadress: