Hoppa till sidans innehåll

Sweden Floorball Cup 2018


Har du tränat zorro-finten hela sommaren? Då är det läge att visa upp den i Sweden Floorball Cup 2018. För nu är det åter dags att kora Sveriges bästa korplag i innebandy i cupen där både tjejer och killar kan vara med. Korpen Örebro är en av tiotalet arrangörer av Korpens nationella innebandycup, Sweden Floorball Cup. I potten ligger titeln som Sveriges bästa korplag i innebandy.

Den 15 december är det innebandyfest i Örebro!

Lördag den 15 december är ditt innebandylag varmt välkomna till Örebro universitet idrottshall för att lira korpinnebandy! Vinnarna i Örebros kval går direkt till finalen i Kil (25-26 januari 2019). Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje klass (dam, herr, mixed) till finalen. Alltså har alla en finalchans!

Cupen spelas på fullstora innebandyplaner med sex spelare (inklusive målvakt) på planen i vardera lag. Matcherna är 2x12 minuter långa och döms av två domare.

Vilka får vara med?
Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup där alla kan vara med, ni kan delta med ett dam- herr- eller mixlag.

Nytt för i år: det är okej med licensierade spelare från division 1 och neråt (dam)och division 2 och neråt (herr).

Hur långa matcher är det?
Matcherna spelas 2x12 minuter där sista minuten i andra perioden är effektiv tid, i övrigt är det rullande tid som gäller.

Vilka klasser kan vi anmäla oss till?
Det finns en herrklass, en damklass och en mixedklass.

Vad kostar det?
Pris för cupen är 2000:- /lag och man garanteras tre matcher. En del av anmälningsavgiften kommer gå som resebidrag till det lag som vinner och ska spela kvalspel. Hör av er till oss i styrelsen om ni har några frågor. 

Hur är det med reglerna?
Det är svenska innebandyförbundets regler som gäller, men vissa undantag. Nyfiken på vilka regler som gäller? Kolla in det här! 

Jag vill veta mer!
Kul! Kontakta Metin Celik ordf. Korpen Örebro så berättar han mer.
This is a mailto link eller slå en signal till 076-7994777. 

Vilka är de andra kvalorterna? 
Sweden Floorball Cup spelar från norr till söder. Alla olika kvalorter hittar du information om på korpen.se.

Jag är nyfiken vad som händer på de andra kvalorterna!
I så fall rekommenderas turneringens Facebooksida. Där läggs bilder ut på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och så kan du följa med i resultatrapporteringen. 

Visst verkar detta alldeles fantastiskt roligt?
Anmäl laget senast 3 december.

Uppdaterad: 09 NOV 2018 13:34
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Nya Korpen Örebro - Korpen
Karlsgatan 28
70341 Örebro

Kontakt:
Tel: 0767994777
E-post: This is a mailto link